Online Eğitim

Hepsini Göster (13)
Telefon formatı
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ1

Kişisel verilerin işlenmesi için onay veriniz. Alınan kişisel verileri sadece şirketimiz içerisinde kullanmayı ve üçüncü şahıslara devretmemeyi taahhüt ederiz.

Detaylar.

0 gün.

00:00:00

Grafik Tasarımcısı kimdir?

Tasarım alanında uygulama için gerekli beceriler 

  • Rengi anlamak. Çeşitli kombinasyonları doğru bir şekilde seçme ve böylece farklı ruh halleri yaratma yeteneği, bu alanda uygulama için gerekli bir beceridir. 

  • Tipografi ile çalışabilme. İyi seçilmiş yazı tipleri ve yazı detayları, iyi tasarım ile kötü tasarım arasındaki farkı açıkça ortaya koymaktadır. 

  • Pazarlama temelleri bilgisi. Uzmanların çoğu reklam tasarımı ve markalaşma alanında gerçekleştirilmektedir. Potansiyel müşterilerin ihtiyaçlarını anlamak çok önemlidir. 

  •  Kompozisyonun nüanslarını anlayın. Herhangi bir tasarım projesinde, figürlerin düzeni önemli bir rol oynar. Tutarsız fotoğraf parçalarından, yazı tiplerinden ve resimlerden oluşan kompozisyon işaretlerinin yardımıyla, bütün bir resim oluşturabilirsiniz. 

  • Grafik editörlerinde çalışabilme. Tasarımcılar tarafından kullanılan programların listesi çok geniştir: Photoshop, Illustrator, CorelDRAW, InDesign, 3D MAX, vb. Tasarımcının hangi aracı kullanacağı eldeki göreve bağlıdır.

Grafik tasarımcının işi kimin için uygundur 

Bir tasarımcının yalnızca yaratıcı bir meslek olduğuna dair yaygın inanışın aksine, projeleri uygulama sürecinde büyük miktarda rutin işle karşılaşacağınız gerçeğini anlamanız ve buna hazırlıklı olmanız gerekir. Ancak burada yaratıcı fikirleri gerçekleştirme olanakları sonsuzdur. Şu anda ne yapıyor olursanız olun, herkes grafik tasarımcı olabilir. Projelerle çalışma sürecinde gözlem gelişir - bu, neyin iyi neyin kötü olduğunu anlamaya yardımcı olan görsel bir deneyimdir. 

Resim çizebilmek önemli mi? 

Kısacası isteğe bağlıdır. Bununla birlikte, perspektif, geometri, bir gölgenin nasıl düştüğü, nesnelerin anatomisi vb. Bu nedenle Bilgisayar Grafikleri ve Tasarımı programımızda öğrencilerin şövale üzerinde çizim yaptıkları bir blok bulunmaktadır. 

Grafik tasarımcı ne yapıyor 

Grafik tasarımcı o kadar geniş bir kavram ki kısaca anlatmak imkansız. Sosyal ağlarda reklam, bina tabelaları, internetteki herhangi bir site, şirket logoları ve markaları, iç tasarım, bilgisayar oyunlarındaki yerler ve karakterler, filmlerdeki özel efektler ve hatta kullandığımız telefon uygulamaları - bizi çevreleyen her şey ve kullandıklarımız, öncelikle grafik tasarımcılar tarafından oluşturuldu ve ancak o zaman kullanmaya başladık. Küre çok çeşitlidir ve kendini sınırlamamayı ve herhangi bir yönde gerçekleştirilmeyi mümkün yapar. 

Peki nasıl grafik tasarımcı olunur? 

Birkaç seçenek vardır: 

  • Kendi kendine eğitim. İnternette kamuya açık pek çok bilgi, kılavuzlar ve herhangi bir konuda video eğitimleri vardır. Bu tür bir eğitimin avantajları açıktır - zamanınızı kendiniz yönetirsiniz ve herhangi bir çerçeveye bağlı kalmazsınız, sizin için uygun olan çalışma zamanını seçmekte özgürsünüz. Bu yaklaşımın ana dezavantajı her zaman bariz değildir, çünkü bireysel çalışma, geleceğin grafik tasarımcısından büyük bir disiplin, motivasyon ve özveri gerektirir. 

  • Çevrimiçi kurslar. Bu kursların çoğu, aranması gerekmeyen bir dizi yapılandırılmış materyal, videolardır. Al ve öğren. Ancak burada en büyük dezavantaj disiplin gerekliliğidir. 

  • Bir öğretmen-uygulayıcı ile eğitim. Bu yaklaşımın faydaları en açık şekilde şu alıntıda gösterilmiştir: "Everest'e kendiniz tırmanmayı deneyebilirsiniz, ancak bir rehberle hızlı ve garantili bir şekilde zirveye ulaşacaksınız." 

Nova Bilgisayar Akademisi, 20 yıldır  profesyonel uzmanları mezun yapmaktadır. Akademi'de eğitim, 16 öğrenciye kadar küçük gruplar halinde, modern ekipmanlarla, o anda en ilgili yazarın programına göre ve bu alanda aktif uzman olan öğretmenlerle birlikte gerçekleşir. Bu yaklaşım size aranan ve yüksek maaşlı bir mesleğe kısa sürede sahip olma fırsatı verecektir. Online de bu yöndeki eğitim grubu zaten da başlıyor .  

Telefonla daha fazla bilgi edinin +905446238713 veya WhatsApp'tan 

Dikkat!

Bu site çerez kullanır

Gizlilik Politikası

ve

Yasal Bilgiler